Lindsey Pelgram met twee topper naar NK

Alle ogen zijn donderdag in Santpoort gericht op de twee paarden van Lindsey Pegram. De regerend kampioen heeft met Calistokingsdeep en Southwind Raptor de twee favorieten voor het binnenhalen van de Nederlandse titel op de Hoofdstraat. De aanvang is 13.00 uur. De eerste start valt omstreeks 13.30 uur.

Pegram en haar paarden zijn in topvorm. Ze won de laatste drie kortebanen. Bovendien eindigde ze onlangs met Southwind Raptor en Calistokingsdeep als eerste en tweede enkele kilometers verderop in IJmuiden. De eerste won. Calistokingsdeep zegevierde vorig jaar in Santpoort.

Het bestuur van de Kortebaandraverij viert het 260-jarig bestaan in ‘Ascot-stijl’. Alle bezoekers worden verzocht om vooral chic gekleed naar het Nederlands kampioenschap te komen. Dus veel hoeden, fleurige jurkjes, hoge hakken en hoeden en nette pakken voor de heren met jacquets en gepoetste schoenen.

%d bloggers liken dit: