Glynor Plet terug bij Telstar

Glynor Plet terug bij Telstar
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Glynor Plet is terug in Velsen-Zuid. De aanvaller die tussen 2008 en 2010 maar liefst 39 doelpunten scoorde voor de Witte Leeuwen, tekende vandaag een contract voor twee jaar bij de ploeg van coach Andries Jonker.

“Anthony Correia belde me en vroeg me mee te komen trainen”, vertelt Plet. De Amsterdammer speelde samen met Correia in de twee jaar die hij in het verleden bij Telstar speelde.

De laatste twee jaar was Plet speler van het Turkse Alanyaspor. “Ik heb twee jaar stilgestaan en veel alleen getraind”, zegt hij over die tijd. De 32-jarige Plet is dan ook blij dat Telstar hem de kans geeft terug te komen in het Nederlandse voetbal.

Trainer Andries Jonker is blij met de komst van Plet. “Het is niet zo dat Plet voor een reiskostenvergoeding komt spelen, maar het belangrijkste tijdens de onderhandelingen was dat hij heel graag bij Telstar wilde voetballen”, aldus Jonker.

Tekst: NH Nieuws