Aantrekkelijke programma Velserduin Zomerfeest

Aantrekkelijke programma Velserduin Zomerfeest
Foto RTV Seaport/Mark Metselaar

Maandag 15 juli j.l. is in woonzorgcentrum Velserduin in IJmuiden het jaarlijkse ‘Velserduin Zomerfeest’ van start gegaan. Ook dit jaar zijn er weer zes weken aan extra zomerse/zonnige activiteiten om de bewoners en bezoekers van Velserduin een ‘vakantiegevoel in eigen huis’ te geven.

Naast de gebruikelijke activiteiten zoals dansen, zingen, bingo en borrelmiddag, zijn er tijdens het zomerfeest veel extra activiteiten: barbecue’s met familie en/of vrienden, een tafeltennisworkshop, tropische cocktails maken, een ‘koele middag’ met verschillende verkoelende activiteiten.

Verder de voorstelling ‘Music on the Bridge’ van Sgt. Wilson’s Army Show, de voorstelling ‘Oma Solo op visite’ door Janna Handgraaf, zanger Harald Veenstra, feestelijke presentatie van champagne en heerlijk hapjes met spectaculair dansoptreden van Jennifer Angevaare en Natasja Tactor (zie foto), band The Streetrollers, Memory Lane, De DeltaSingers, De Egmondse Matrozen, zangeres Jo Ann, Lily Kok met het Delta Combo, De Boterbloemen en Klaas Visscher.

Tijdens ‘De Franse middag’ treedt de zanger Edouard op en tijdens de ‘Italiaanse middag’ de IJmuidense singer-songwriter Fabiana Dammers met haar Italiaanse liedjesprogramma. De feestelijke –en muzikale afsluiting wordt verzorgd door niemand minder dan zanger/musicalster Ben Cramer.