Bootreis voor Wereld Alzheimer Dag

Bootreis voor Wereld Alzheimer Dag
Foto: Alzheimer Nederland 2018

In het kader van de Wereld Alzheimer dag (21 september) organiseert de afdeling Midden-Kennemerland ook dit jaar weer een bootreis; deze is dit jaar op woensdag 18 september. De bootreis is bestemd voor thuiswonende mensen met dementie en hun partners/mantelzorgers, woonachtig in de gemeenten Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Uitgeest en Velsen.
Met de partyschepen Claes Horn en De Nesch wordt vanuit Akersloot over het Uitgeestermeer gevaren naar de Zaanse Schans. Bij de Zaanse Schans is er volop gelegenheid van boord te gaan en een wandeling te maken. Aan boord worden de gasten goed verzorgd door de vrijwilligers. Op de twee schepen zijn muzikanten aanwezig die de mensen zullen verrassen en ontroeren met prachtige liedjes. Meer informatie over de bootreis kunt u vinden op: www.alzheimer-nederland.nl/midden-kennemerland, hier kunt u ook het inschrijfformulier vinden. U kunt ook bellen met 06-51942684 voor meer informatie.  De uiterste inschrijfdatum is donderdag 1 augustus.