Tata Steel Chess on Tour naar PSV Stadion

Tata Steel Chess on Tour naar PSV Stadion
© RTV Seaport / Tata Steel

De organisatie van het Tata Steel Chess Tournament heeft maandag 8 juli bekendgemaakt dat Chess On Tour in 2020 Eindhoven aandoet.

Op donderdag 16 januari spelen de wereldtoppers van de Tata Steel Masters hun 5e speelronde in het PSV Stadion. Rondom het evenement zullen door de gemeente en schaakverenigingen speciale activiteiten worden georganiseerd die vooral gericht zijn op jongeren en het schaken als maatschappelijk verbindend element.

Ook de omliggende gemeenten, het bedrijfsleven en Brainport in het bijzonder zullen bij de activiteiten betrokken worden. De 82e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats van 10 tot en met 26 januari 2020. De tweede Chess On Tour locatie wordt later dit jaar bekendgemaakt.