Beach Soccer toernooi op strand IJmuiden

Beach Soccer toernooi op strand IJmuiden
© RTV Seaport / PR

Zaterdag 13 juli zal voor de 5e keer het 24 ICE Beach Soccer toernooi plaatsvinden op het strand van IJmuiden. Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Beach Soccer toernooi van Nederland met 50 regionale teams.

Gedurende het toernooi strijden zowel mannen als vrouwenteams in een afzonderlijke competitie om de felbegeerde 24 ICE Beach Soccer Cup. De locatie van het toernooi is bij het nieuwe strandpaviljoen Zan Diego Beach in IJmuiden aan Zee en zal starten om 10:30 uur. Om 15:45 uur zal de finale van de dames gespeeld worden en de heren finale is om 16:30 uur.

Na afloop van het toernooi zullen artiesten Tom Haver en Danilo en DJ’s Sheila Hill en Mitchel Ris zorgen voor een groot feest op het terras van Strandpaviljoen Zan Diego.