Energiek Velsen; opleiding energiecoach

Energiek Velsen; opleiding energiecoach
© RTV Seaport / PR

 

Lokale duurzame energiecoöperatie Energiek Velsen wil buurtbewoners graag helpen met de verduurzaming van hun woning. Hiervoor worden energiecoaches opgeleid. De coöperatie is op zoek naar Velsenaren die er iets voor voelen energiecoach te worden en daarvoor de gratis opleiding in september willen volgen.

Martijn Mewe, voorzitter van Energiek Velsen: “Het interessante is dat wij als bestuur zelf met een aantal leden deze cursus gedaan hebben en daarin leerden dat je vrij eenvoudig met kleine stappen en beperkte investeringen al grote besparingen kunt realiseren en direct meer comfort in je woning ervaart. In september begint de cursus en hebben we plek voor 10-12 personen. Ook vrouwen zijn welkom”.

Interesse? Kijk op www.energiekvelsen.nl. De cursusavonden zijn op 3, 10,17 en 24 september.