Zwem4daagse in de Heerenduinen

Zwem4daagse in de Heerenduinen
© RTV Seaport / PR

Vanaf maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli vindt in zwembad De Heerenduinen voor de 30e keer de Zwem4Daagse plaats. De weersvoorspellingen zijn ideaal om in het buitenbad 500m of 250m af te leggen. Liever binnen zwemmen? Dat kan natuurlijk ook. De beats van DJ John Bosschert helpen vast om de Zwem4Daagse uit te zwemmen.

Er kan gestart worden tussen 17:00 en 20:00 uur.  Op de ligweide zijn de hele week activiteiten te doen, zoals een buikschuifbaan, XXL Twister, voetbal darts, schminken en pannenkoeken eten.

Vrijdag tijdens de medaille uitreiking heeft Sportloket Velsen een gezonde verrassing. Deze is gemaakt door inwoners van zorgcentrum Breezicht, samen met een aantal leerlingen die hebben meegedaan aan het  project ‘Gezond In De Stad’. Deze gezonde verrassing wordt deels gesponsord door de Albert Heijn.

Aanmelden kan nog tot en met maandag 1 juli bij de receptie van De Heerenduinen.