Video: Petitie van Seniorencentrum Zeewijk

Video: Petitie van Seniorencentrum Zeewijk
© RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Maandagmiddag ging een delegatie uit Seniorencentrum Zeewijk – vier vrijwilligers onder leiding van Piet Dekker – op bezoek bij wethouder Marianne Steijn.

De staat van onderhoud van het seniorencentrum verkeerd al geruime tijd in slechte staat. Onder andere de toiletten werken niet functioneren, de nooduitgangen werken ook niet meer goed. De vele mensen die dagelijks gebruik maken van het centrum voelen zich niet meer veilig.

De wethouder had geen potje met geld staan, maar zegde toe om het Woningbedrijf Velsen te informeren daar zij de eerst verantwoordelijke zijn. In het najaar hoopt zij meer duidelijkheid te kunnen geven.

Chris Hoppenbrouwer maakte onderstaande video over de overhandiging van de petitie met 149 handtekeningen.