100% geslaagden bij Study Consultancy

100% geslaagden bij Study Consultancy
Foto: aangeleverd

Study Consultancy feliciteert zijn examenkandidaten. Het studiebegeleidingsinstituut is trots op deze leerlingen, die allemaal in het eerste tijdvak hun diploma hebben gehaald. De aandacht richt zich nu voor 100% op alle andere leerlingen, die bezig zijn met de laatste loodjes van dit schooljaar en binnenkort beginnen met hun proefwerkweek.

Naast de huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining, die worden aangeboden in de vestiging in het centrum van Santpoort-Noord en op het Ichthus Lyceum in Driehuis, verzorgt Study Consultancy ook diverse projecten en trajecten. Zo wordt het instituut in het kader van het passend onderwijs ingezet om leerlingen op maat te begeleiden en geeft het in opdracht van onder andere Telstar Thuis in de Wijk en de gemeente Velsen uitvoering aan het thuismentorprogramma School’s cool IJmond.

De begeleiding van Study Consultancy richt zich niet alleen op studievaardigheden, zoals leren leren en leren plannen, maar biedt ook inhoudelijke ondersteuning bij vrijwel alle vakken in het middelbaar onderwijs. Zie voor meer informatie www.studyconsultancy.nl of bel (023) 539 26 64