Impressie Pinkstermarkt Duin & Kruidberg

Impressie Pinkstermarkt Duin & Kruidberg
© RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Voor de tiende keer werd op landgoed Duin en Kruidberg op maandag 2e Pinksterdag de Pinksterjaarmarkt georganiseerd. Alles zat mee, het weer was prachtig, de sfeer uitstekend en de grote stroom aan bezoekers toont aan dat dit jaarlijkse evenement door het publiek in het hart is gesloten.

Op het terrein waren maar liefst 104 standhouders aanwezig. De gratis toegankelijk markt bracht ook dit jaar weer een mooie mix van producten, variërend van Oud-Hollandse ambachten tot hedendaagse gadgets. Hoeveel bezoekers er precies zijn geweest, is lastig in te schatten. ,,Het zijn er in elk geval duizenden geweest’’, laat marketingcoördinator Amber Timmers weten.

Chris Hoppenbrouwer maakte voor RTV Seaport onderstaande foto’s en video.