NieuwsPunt. – 3 juni 2019

NieuwsPunt. – 3 juni 2019

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uitagenda.

Met als gast Milka de Waart. Zij vertelt over haar voorbereidingen om twee kilometer met Maarten van der Weijden mee te zwemmen tijdens zijn 11 stedenzwemtocht.

Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord gaf een toelichting over het bouwplan van 14 pionierswoningen op de locatie van de Theo Thijssenschool aan de Lariksstraat in IJmuiden. Emiel Webbe deed verslag van de vergadering van vorige week met de wethouders Diepstraten en Dinjes (o.a. wijkwethouder Zee- en Duinwijk) over de toekomst van de wijkplatforms.

Carrie Nupoort was live in de uitzending om alle inwoners van Zee- en Duinwijk uit te nodigen voor de opening van de Moestuin bij de Dwarsligger op woensdag 5 juni om 15.00 uur.

En als laatste stelde onze politiek verslaggever Gertjan Huijbens de Perspectiefnota aan de orde, waarin het college bezuinigingsvoorstellen doet waarover de raad op donderdag 13 juni vergadert.

Uur 1:

Uur 2:

%d bloggers liken dit: