Doe mee met de Telstar Street League

Doe mee met de Telstar Street League

Op 5 juni gaat de zevende editie van de Telstar Street League van start, het bijzondere straatvoetbaltoernooi voor jongens én meisjes van 12 tot 17 jaar van Telstar Thuis in de Wijk. In de verschillende wijken zijn er vijf voorrondes, de finale is na de zomer in het Rabobank IJmond stadion van Telstar.

De voorrondes voor de Telstar Street League zijn op vijf woensdagen en beginnen steeds om 17 uur. Op 5 juni in IJmuiden-Zeewijk (Cruijff Court), 12 juni in Velserbroek (Wieringer Aak), 19 juni in Velsen-Noord (Stratingplantsoen), 26 juni in IJmuiden (Homburgstraat) en op 3 juli in Haarlem-Noord (Flevoplein). Voor broodjes, fruit, sap en drinkwater wordt gezorgd.

Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht meisjes of jongens (niet gemengd). Naast het voetballen, kunnen zij ook punten verdienen met een buurtactiviteit die goed of leuk is voor de wijk. Bijvoorbeeld door te helpen bij een buurtfeest of het schoonmaken van een plantsoen. Een team haalt alleen de finale als de buurtactiviteit ook daadwerkelijk is uitgevoerd.

Alle deelnemers krijgen periodekaarten voor wedstrijden van de Witte Leeuwen of Leeuwinnen. De finalisten krijgen bovendien een Telstarshirt. De winnende teams ontvangen seizoenkaarten. Daarnaast zijn er prijzen voor de beste speler en speelster en is er een fair play prijs.

Zie voor meer info en het inschrijfformulier www.telstarstreetleague.nl en Facebook.com/TelstarStreetleague of ga naar de buurtsportcoach bij jou in de buurt.