Zaterdag weer Santpoort Food Fest

Zaterdag weer Santpoort Food Fest

Inmiddels is het niet meer weg te denken in Santpoort-Noord: een culinair feest in het voorjaar op het dorpsplein. Zaterdag 25 mei is vanaf 17 uur de derde editie van Santpoort Food Fest: een mix van het populaire Santhappen van voorheen en een trendy food truck festival van tegenwoordig.

Het Santpoort Food Fest is een initiatief van vier bevriende ondernemers. Met hun ondernemingen Wijnhuis ten Bilt, Primeurshop Bol en café Bartje en een aantal foodtrucks willen zij de bezoekers in een relaxte setting laten genieten van gevarieerde hapjes en gerechten en een goed glas wijn, een lekker koud biertje of een ander drankje.

De trucks en ondernemers die de organisatoren tot nu toe hebben vastgelegd, prikkelen de smaakpapillen met namen als The Chefs on Wheels, Guto’s Pao de Queijo, The Rolling Rolls, Chefs on Wheels, Es Tante Tapas, Oesters & Zo en The Wine Truck.

Guto’s Pao de Queijo zijn versgebakken warme snacks, gevuld met pulled porc, gerookte zalm, miniburgers of truffel en ei. The Chefs on Wheels bereiden onder andere hotdogs van biologisch varkensvlees, loempia’s gevuld met eendenbout en kaaskroketjes met tomaat en bieslook en oosterse saté van Kippendij met seroendeng. Rolling Roles serveert bijzondere ijsjes. Wijnhuis Ten Bilt schenkt vanuit zijn eigen truck Scroppino, diverse bubbles en andere  drankjes.

En zo is er nog veel meer om van te genieten op het Santpoort Food Fest 2019 op zaterdag 25 mei van 17:00 tot 23:30 uur op het plein aan de Broekbergenlaan in Santpoort-Noord. De toegang is gratis.