Friso Huizinga te gast in NieuwsPunt.

Friso Huizinga te gast in NieuwsPunt.
Foto RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks live radio nieuwsprogramma op maandagavond gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV Uitagenda. Met vanavond als gast Friso Huizinga, citymarketeer van de gemeente Velsen en verantwoordelijk voor het merk Punt IJmuiden.

Friso gaat samen met Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord, in op hoe de grote witte muur die is ontstaan door de aanleg van de nieuwe zeesluis opgeleukt kan worden. Verder vertelt Huizinga over zijn ambities, met name het verbeteren van het imago van IJmuiden/Velsen en het verbinden van mensen en organisaties hierbij.

De VVV Uitagenda van deze week wordt toegelicht door de VVV expert Gerardo Eijbersen. De voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Zuid vertelt over de werkzaamheden van de Velsense handhavers en waar deze tegen aan lopen.
Als laatste licht politiek verslaggever Gertjan Huijbens de gemeenteraadsagenda toe die in verband met de Europese Verkiezingen woensdagavond 22 mei in plaats van donderdag behandeld wordt.

Uur 1:

Uur 2: