Koken met een kleine beurs

Koken met een kleine beurs
Foto: Stichting Welzijn Velsen

Het Sociaal Wijkteam van Velsen-Noord organiseert een budget-kook-cursus voor moeders van kleine kinderen met een kleine beurs. De cursus bestaat uit 4 cursusochtenden op dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur in Wijkcentrum de Stek in Velsen-Noord en begint steeds met een kwartiertje informatie over geldzaken en budgettips. De ochtenden zijn op: 21 mei, 25 juni, 17 september en 15 oktober. Deelname is kosteloos, aanmelden (wees op tijd) en info bij Judith de Ruyter: deruyter@welzijnvelsen.nl. Het Sociaal Wijkteam helpt mensen met hun individuele vragen, maar probeert ook mensen bij elkaar te brengen. Deze cursus is opgezet om met een kleine beurs heerlijk en gezond te leren koken, maar ook om onderling tips uit te wisselen en elkaar te ontmoeten.

%d bloggers liken dit: