Verkiezing Straat van de Maand

Verkiezing Straat van de Maand
© RTV Seaport / PR

Voor het tweede jaar kiezen de sociale wijkteams in Velsen vijf Straten van de Maand. Deze straten worden een maand lang in het zonnetje gezet door het wijkteam. 

Samen met bewoners wordt er iets leuks georganiseerd. Daarnaast zijn er activiteiten, zoals een tekenwedstrijd, een beste buurbokaal, een loterij of een gezamenlijk uitje.  Het doel van deze actie is om verbinding te brengen in een straat en contacten tussen buurtbewoners te versterken.

Vind je dat jouw straat het verdient om verkozen te worden tot Straat van de Maand en wil je meehelpen met het organiseren van een buurtactiviteit. Stuur dan een mail met motivatie naar apieterman@swtvelsen.nl. De Sociale Wijkteams kiezen hieruit welke straten er in aanmerking komen voor deze eer.  Er wordt reikhalzend uitgekeken naar alle fantastische ideeën.