Wolven gespot bij BRAK! in IJmuiden

Wolven gespot bij BRAK! in IJmuiden
Foto: BRAK! IJmuiden

“Aaaiiiooehiiieee”, daar gingen de “welpjes” mee met hun roedel!

Kinderen van vijf tot negen jaar konden afgelopen woensdag 24 april vanuit BRAK! mee met De Ruige Roedel. Een educatieve buitenactiviteit waarbij de trainers van RUIG kinderen meenamen in het leven van een wolvenroedel. “Weten jullie dat wolven ook van spelen houden?” Dolenthousiast renden de kinderen achter de trainers aan. Spelenderwijs hebben de kids heel wat meegekregen over het leven van wolven. ‘Ze lijken eigenlijk heel erg op hoe mensen zijn’ wist een meisje te vertellen. en hoe leuk was het om de herten (trainers) met de groep te vangen?! Samenwerking is dan heel belangrijk.

Bij BRAK! IJmuiden vinden geregeld activiteiten plaats voor een breed publiek. De volgende activiteit die gepland staat is het Zoutwaterlaboratorium. Op donderdag 2 mei kunnen kinderen tussen de 7 en 13 jaar als een echte onderzoeker experimenten uitvoeren op de locatie BRAK! in IJmuiden. Meer informatie over BRAK! en de activiteiten is te vinden op de website www.brakijmuiden.nl