Informatieavond in en over de Naaldkerk 

Informatieavond in en over de Naaldkerk 
© RTV Seaport / PR

Maandag 15 april om 19.30 uur  is er een informatieavond voor alle parochianen  uit de R.K Parochies Santpoort / Velserboek in de Naaldkerk ofwel OLVAB kerk.

Tijdens deze avond zullen de parochianen geïnformeerd worden naar aanleiding van de plannen die de Personele Unie (PU)  heeft en wil voordragen aan de Bisschop. Dit voorstel gaat over vijf kerken , waarvan de OLVAB kerk er een is. Er zal een duidelijke uitleg komen hoe de PU tot  dit besluit gekomen is in samenwerking met deze vijf  parochies.

De Beheercommissie uitnodigt de aanwezigen uit om mee te denken over de toekomst van de Naaldkerk. Wij willen iedereen die zich betrokken voelt bij de parochie en kerk uitnodigen om deze avond te komen. Inloop vanaf 19.00 uur, de koffie/thee staat klaar in de Naaldkerk, Frans Netscherlaan 12, Santpoort-Noord.