Gratis naar de speeltuin

Gratis naar de speeltuin
© RTV Seaport / foto folder

De gemeente Velsen geeft gezinnen met een laag inkomen gratis toegang tot één van de drie speeltuinen in Velsen. Inwoners met een laag inkomen (tot 110% van het minimum) en een kind tot 10 jaar kunnen een aanvraag indienen voor een seizoenskaart voor één van de drie speeltuinen in Velsen: Speeltuin Santpoort, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk of Speeltuin De Veilige Haven in IJmuiden.

Met de seizoenskaart heeft het hele gezin toegang tot de speeltuin. Inwoners met een uitkering van de gemeente Velsen krijgen het aanvraagformulier deze week thuisgestuurd. Wanneer inwoners geen aanvraagformulier hebben ontvangen en denken wel in aanmerking te komen kunnen het aanvraagformulier downloaden op www.velsen.nl, zoekterm ‘speeltuin’. Wanneer een aanvraag is ingediend en voldaan is aan de voorwaarden ontvangt de aanvrager snel een brief met informatie. Met deze brief kan men terecht bij één van de drie speeltuinen en de gratis seizoenkaart ophalen.