Extra verkoop O.I.G-I.H.D winkel

Extra verkoop O.I.G-I.H.D winkel
© RTV Seaport / PR

De stichting O.I.G-I.H.D organiseert een snuffelmarkt op zaterdag 30 maart van 10 tot 14 uur. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de vakantieweek voor ouderen en gehandicapten.

De winkel in IJmuiden is elke woensdagochtend open. Het kledinggedeelte en de leuke spullenruimte worden altijd druk bezocht. Door omstandigheden is het niet mogelijk om vaker open te zijn. De organisatie realiseert zich uiteraard dat een groot aantal mensen nooit kan komen kijken op deze doordeweekse dag.

Het verkoopteam heeft daarom besloten om één keer een uitzondering te maken. Voor deze dag worden er al een aantal weken mooie spullen bewaard. Vintage, antiek, oude boeken over de IJmond, elpees en spelers etc. Er wordt op deze dag géén kleding verkocht, uitgezonderd vijftiger jarenkleding en schoenen!

U bent van harte welkom aan de Industriestraat 66 in IJmuiden.