Van stressmoeder naar powermom

Van stressmoeder naar powermom
Foto: bibliotheek Velsen

‘De moeder de Vrouw’ is het thema van de Boekenweek 2019, die van 23 t/m 31 maart plaats vindt. Daarmee staat het moederschap en het vrouw-zijn centraal. Ook in de bibliotheek Velsen wordt hieraan aandacht geschonken.

Op woensdagavond 27 maart is de lezing ‘Van stressmoeder naar powermom’ georganiseerd. Moeder zijn is heel bijzonder, maar af en toe ook flink frustrerend, stressvol, pijnlijk of onzeker. Voor je het weet sta je toch te schreeuwen of stressen. Anke van der Bor van Pentakel Coaching en Begeleiding voor moeders geeft daarom deze voorlichtingsavond.
Aanmelden kan via de website www.bibliotheekvelsen.nl of via de balie van de Bibliotheek.

De bibliotheek is ook op zoek naar mooie verhalen over moeders van onze lezers. Stuur het mooiste verhaal van maximaal 500 woorden in voor 27 maart naar info@bibliotheekvelsen.nl. Het mooiste verhaal wordt gepubliceerd in de digitale nieuwsbrief van de Bibliotheek in de maand april.