Duo Hamer-Bermudez in ‘t Mosterdzaadje

Duo Hamer-Bermudez in ‘t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op zondag 24 maart om 15.00 uur is in ‘t Mosterdzaadje het cello-duo Hamer-Bermudez te gast. De cellisten zijn Florien Hamer en Ilein Bermudez. Uitgevoerd worden: Antonio Vivaldi, Luigi Boccherini, Jean-Baptiste Barrière en drie tango’s van Gardel.

Het concert wordt geopend met twee sonates van Vivaldi, daarna de ‘klassieke’ sonate van de Italiaans componist Boccherini. De muziek die hij in de 18e eeuw ook zelf uitvoerde. In dezelfde tijd schreef ook de Franse componist Barrière de sonate voor twee celli. Tot slot een afsluiting met drie bewerkingen van tango’s van de grote Argentijnse tango zanger Carlos Gardel. Niet verbazingwekkend want Florien speelt ook in het ensemble van Carel Kraayenhof.

Ilein Bermudez is afkomstig uit Venezuela. Daar studeerde ze af, maar kon haar studie nog voortzetten in Münster.

Een half uur voor aanvang is de zaal open.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk