Piano en klarinet in ’t Mosterdzaadje

Piano en klarinet in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Op vrijdag 22 maart om 20.00 uur treden in ‘t Mosterdzaadje op de pianist/componist Frederic Voorn en zijn Deense vriend, de klarinettist/ componist Jens Vraa. Hun programma bestaat uit romantische muziek uit de 19e eeuw, gecombineerd met werken van de uitvoerders zelf.

Hun werk vertoont veel overeenkomsten met de stijl van de romantiek. Op het programma staan Schumann, Chopin, Brahms (sonate voor piano en klarinet) , Voorn en Vraa. Onder de titel Romantics & Eclectics componeerden zij speciaal voor dit project muziek.

Jens Vraa heeft in Kopenhagen zijn eigen muziekschool, hij is vooraanstaand klarinettist en maakt deel uit van diverse ensembles waarvoor hij ook muziek schrijft.
Frederic Voorn is op veel muzikale gebieden actief. Hij is concertpianist, componist en dirigeert drie koren.

’t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten is wenselijk.