Wandel- fietspad Duin en Kruidberg langer dicht

Wandel- fietspad Duin en Kruidberg langer dicht
foto RTV Seaport/PR

Het werk aan het wandel- en fietspad door Duin en Kruidberg is in volle gang maar nog niet af. Door de harde regen is het werk minder snel gegaan dan gehoopt. Het fietspad kan daardoor nog niet open. Naar verwachting is vrijdag 22 maart het fietspad klaar. Op de parkeerplaats wordt dan nog doorgewerkt. De bedoeling is dat deze na vrijdag 29 maart weer gebruikt kan worden.

Wandel- en fietspad de Zeeweg in Duin en Kruidberg krijgt klinkers met een stippellijn om fietsers en wandelaars meer attent op elkaar te maken.
Natuurmonumenten laat op de parkeerplaats Duin en Kruidberg parkeerplekken voor mindervaliden aanleggen waardoor de situatie veiliger wordt. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van provincie Noord-Holland.