Pianist Menachem Har-Zahav in ’t Mosterdzaadje

Pianist Menachem Har-Zahav in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Op zijn huidige tournee met een nieuwe CD-opname, brengt meesterpianist Menachem Har-Zahav uit Duitsland zijn jaarlijks bezoek aan ‘t Mosterdzaadje. Op zondag 17 maart om 15.00 uur gaat hij beroemde werken uitvoeren van Beethoven (Mondschein), Brahms (Klavierstücke opus 119) en de variaties op een thema van Corelli van Rachmaninoff.

Menachem Har-Zahav’s interpretaties zitten vol emotie, humor en temperament. De pers en het publiek zijn vol lof over zijn spel. Nadat hij al vroeg les had gegeven aan Amerikaanse universiteiten, verbleef hij drie jaar in Engeland voor verdere studie. Hij woont nu al jaren in Duitsland en wijdt zich volledig aan het geven van concerten. Zijn talrijke gastoptredens voeren hem naar vele concertzalen in Duitsland en ook is hij regelmatig te horen in Nederland, Zwitserland, Engeland en Italië.

t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord is een half uur voor aanvang geopend.
Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten is wenselijk.