Open dag woonzorgcentrum de Moerberg

Open dag woonzorgcentrum de Moerberg
Foto RTV Seaport/PR

In de week van Zorg en Welzijn houdt Woonzorgcentrum De Moerberg zaterdag 16 maart van 14.00 tot 16.30 uur Open dag. Jong en oud is van harte welkom op de Zuiderkruisstraat 74 in IJmuiden. Tijdens de “Moerberg expeditie” verkent u de mooiste plekken van het huis en laten medewerkers u zien wat hun werk inhoudt.

Aan de 120 bewoners worden veel activiteiten aangeboden. De kookgroep, handwerkclub, de revueclub, sport-, en wandelgroep en de zanggroep van het huis zijn drukbezocht. Bewoners organiseren zelf een bingo, drinken koffie of een borrel en genieten van een wekelijks optreden.

Een aantal clubs en groepen geeft tijdens de open dag acte de présence in ons restaurant. Bekijk (en koop) hun fraaie handwerk, en zing mee. Ook hun zelfgemaakte appeltaart kunt u voor een klein bedragje persoonlijk proeven.
Tijdens de open dag laten medewerkers en vrijwilligers zien wat hun werk inhoudt en praten zij graag met u over wat het voor hen zo aantrekkelijk maakt.