Françoise Hardy in de hoofdrol

Françoise Hardy in de hoofdrol
Foto RTV Seaport/PR

De chansonnière Camadou zal op vrijdag 15 maart om 20.00 uur het publiek in ‘t Mosterdzaadje verrassen met het werk van Françoise Hardy. Samen met de fluitiste Dasha Beltiukova en de gitarist Hans van Gelderen wordt aandacht besteed aan deze Franse zangeres uit 1944 die internationaal meer dan 2 miljoen platen verkocht met het lied: “Tous les garçons et les filles”.

Vooral het latere werk van Françoise Hardy werd favoriet van Carole Marie Doucet. Zij zal de chansons op haar eigen innemende wijze vertolken en aankondigen. Verder komen ook oude klassieken voorbij, bekende en minder bekende chansons. Naast het luisterrijke begeleidende werk van Hans en Dasha, zullen zij ook sfeervolle instrumentale intermezzi verzorgen. Zelfs in Minsk wist Camadou haar publiek het hoofd op hol te brengen, en ook in het Frans Halsmuseum boekte ze groot succes.