Afternoon concert Seabreeze Big Band

Afternoon concert Seabreeze Big Band
Foto RTV Seaport/PR

De Seabreeze Big Band bestaat 40 jaar! Daarom wordt zondagmiddag 10 maart een jazzconcert georganiseerd waarin twee big bands de krachten met elkaar meten in het verenigingsgebouw van de IJmuider Harmonie in Velsen-Zuid.

De lokale Seabreeze Big Band en de SwingTime Big Band uit Den Haag spelen muziek uit de ‘golden age’ van de big bands, de tijd van Count Basie en Duke Ellington. Maar ook latin en funk komen aan bod.
Beide bands zijn goed aan elkaar gewaagd en bestaan uit 17 spelers: 5 saxofoons, 4 trombones, 4 trompetten en een 4 man sterke ritmesectie. Beide bands spelen twee sets van drie kwartier met tussendoor een pauze waarin het publiek en de spelers even op adem kunnen komen…

De toegang is vrij. Het adres is Tolsduinerlaan 12, Velzen – Zuid. Aanvang is om 14.00 en de zaal is geopend vanaf 13.30 uur.