Studentenhuisvesting bij Nova College

Studentenhuisvesting bij Nova College
Foto RTV Seaport/PR

Studenten mbo zeevaart en binnenvaart van het Nova College Maritiem in Oud-IJmuiden kunnen vanaf augustus gebruik maken van studentenhuisvesting op het terrein van de school. De school plaatst prefab studentenwoonruimtes, waar zo’n 40 studenten kunnen wonen. Hiermee wordt woonruimten vervangen die de school nu voor studenten huurt in de buurt van de school.

De studentenhuisvesting bestaat uit twee etages met daarin totaal 31 kamers van 20 m2. Enkele woonruimtes hebben twee bedden, zodat hier twee studenten kunnen wonen. Er zijn ook twee gezamenlijke huiskamers er is een ruimte voor de begeleider.

De plaatsing begint half april en de oplevering is begin juli. De school onderhoudt contact met de directe buren over de ontwikkelingen van de studentenhuisvesting.