Vierde editie van de Grote IJmuiden Quiz

Vierde editie van de Grote IJmuiden Quiz
Foto: Erik Baalbergen

Donderdagavond 7 maart 2019 vindt de vierde editie van de Grote IJmuiden Quiz plaats in het oer-IJmuidense Thalia Theater aan de Breesaapstraat. Pub-quizmaster Nel Luiken zal zeventien teams van IJmuidenkenners aan de tand voelen.

Aan de hand van foto’s over het nieuws van het afgelopen jaar, oude foto’s, nieuwe foto’s, straten en straatnamen, sport, politiek, cultuur en bekende IJmuidenaren worden de teams ondervraagd.

Inschrijven als deelnemer is niet meer mogelijk, maar publiek is van harte welkom om vanachter in de zaal of vanaf het balkon de zwoegende deelnemende teams gade te slaan en tijdens de pauzes tussen de rondes aan te moedigen. De quiz begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19.00 uur open.