NieuwsPunt.- 4 maart 2019

NieuwsPunt.- 4 maart  2019
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt. wekelijks radio nieuwsprogramma gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met: Nieuws uit Velsen en de VVV uitagenda.

Tijdens de uitzending kwam Johan Zwakman namens het wijkplatform IJmuiden-Noord aan het woord over de herinrichting van het gebied rond het Kennemerplein dat eind van het jaar afgerond zal zijn. Verder een gesprek met Frank Visser één van de organisatoren van de huldiging van Matthijs Büchli die het afgelopen weekend wereldkampioen baanwielrennen werd op het onderdeel keirin in Polen.
Wethouder Bram Diepstraten kwam live in de uitzending verslag doen van de door de gemeente georganiseerde avond in Thalia als dank voor inwoners die zich hard maken voor de buurt.

Afsluitend onze politieke commentator Gertjan Huijbens die het belang van de Provinciale Verkiezingen toelichtte.

De uitzending stond in het teken van de gepresenteerde concept-Mobiliteitsagenda Velsen waarop de inwoners de komende tijd kunnen reageren. Johan Zwakman, voorzitter wijkplatform IJmuiden-Noord, lichtte de aanstaande werkzaamheden aan het Van Poptaplantsoen/Kennemerplein toe.

Uur 1:

Uur 2: