Genomineerden Sportgala Velsen bekend

Genomineerden Sportgala Velsen bekend
Winnaars sportgala 2018

De organisatie van het Sportgala van de gemeente Velsen heeft weer een groot aantal aanmeldingen mogen ontvangen van sporters die in 2018 fantastische prestaties hebben geleverd. Het gala wordt gepresenteerd door Frank Snoeks, sportverslaggever Studio Sport en vindt plaats op vrijdagavond 8 maart in het Thalia theater

Tevens wordt voor het eerst in de geschiedenis van het Sportgala Matthijs Büchli als Sporticoon Velsen gehuldigd!

De genomineerden:
Sportman: Lars Bottelier (openwater zwemmen/lb zwemmen), Joachim Dinkelman (freerunning), Jochem Dobber (atletiek), Robin van der Kolk (fietscross), Olav Molenaar (roeien), Erno Vriens (openwater zwemmen), Kevin Willemsen (Karate).

Sportvrouw: Tessa Dijksman (wielrennen baan + weg), Nina Kessler (wielrennen baan + weg), Romana Schuring (trampolinespringen), Ilona Zijlmaker (atletiek).

Sportploeg: OBS De Vliegende Hollander (schoolvoetbal), Tai Chi school Kennemerland (Tai Chi), SV Terrasvogels (softbal), VZV (openwater zwemmen), 2 teams VZOS (handboogschieten).

Sporttalent: Yannick Bak (volleybal), Daphne Iskes (lb schaatsen), Manon Iskes (lb schaatsen), Anaïs Hollander (karate), Nadine Hollander (karate), Joy van Keizerswaard (trampolinespringen), Jan Jaap van Laar(handboogschieten), Jason Lijnzaat (skateborden), Floor Slooff (turnen), Tenzin Tieman (openwater zwemmen), Blanca Uijtendaal (judo), Siem Uijtendaal (basketbal), Celine Willemsen (karate).

Sportmaster: Monique Boerema (schaatsen), Ernie Breuer (handboogschieten), Brian Burggraaf (wielrennen), Pascal Geursen (atletiek), Peter de Looff (lange afstand precisie geweer), Rebecca Neus (bmx), Judith Porsch (handboogschieten), Maarten Porsch (handboogschieten), Wim Roosen (atletiek), Richard Schenk (handboogschieten).

Gehandicapte Sporter: Florianne Bultje (zwemmen), Scott van Polen (rolstoelrugby).