Beeckestijncross zondag ook voor G-sporters

Beeckestijncross zondag ook voor G-sporters
Foto RTV Seaport/PR

Zondag 27 januari 2019 vindt de Krinkels Beeckestijn cross plaats. Nieuw onderdeel dit jaar is de G-cross voor gehandicapte sporters.

De G-cross is een hardloopwedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om 10.10 uur start deze groep als eerste en mogen de deelnemers samen met hun begeleiders meedoen. De loop is 1000 meter en gaat door het parkbos van Beeckestijn in Velsen-Zuid.

De volgende starts zijn om 10.25 uur 1,2 km pupillen; 10.45 uur 3,2 km junioren; 11.30 uur 6,4 km dames/recreanten;11.30 uur 9,6 km heren/recreanten.

Voorinschrijven is mogelijk tot en met 25 januari 2019. De locatie voor het afhalen van de startbewijzen en de na-inschrijving is in de kantine van VVIJ op de Tolsduinerlaan 8, 1981 EC Velsen-Zuid. Dit is op loopafstand van de start. Hier is tevens gelegenheid om je om te kleden of te douchen.

Meer informatie: www.avsuomi.nl