Leerling voor één dag baas in Spaarne Gasthuis

Leerling voor één dag baas in Spaarne Gasthuis
RTV Seaport/PR

Donderdag 24 januari neemt een leerling van het Sterren College in Haarlem voor één dag het stokje over van Ivo van Schaik, voorzitter van de raad van bestuur het Spaarne Gasthuis, tijdens JINC Baas van Morgen. 

Ruim 200 kinderen uit het hele land doen mee aan dit initiatief en zijn voor één dag baas, CEO, directeur, burgemeester of hoofdredacteur van verschillende organisaties. Met deze ‘super Bliksemstage’ willen JINC en alle deelnemende organisaties laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen.

Tijdens deze dag krijgt de leerling een indruk hoe het is om de baas van ons ziekenhuis te zijn. Hierbij hoort natuurlijk meekijken op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis en Verder meekijken naar de ontwikkeling van onze vernieuwde kinderwebsite. Aan het einde van de dag worden in het bijzijn van Koning Willem-Alexander ervaringen uitgewisseld in het hoofdkantoor van ABN Amro.

%d bloggers liken dit: