NieuwsPunt. – 21 januari 2019

NieuwsPunt. – 21 januari 2019
Foto: RTV Seaport

NieuwsPunt wekelijks radio nieuwsprogramma gepresenteerd door Sjoerd Dekker en Netty Struijs met deze week: Nieuws uit Velsen.

De uitagenda toegelicht door Gerardo Eijbersen van de VVV; Johan Zwakman, voorzitter van het wijkplatform IJmuiden-Noord over de gevolgen van de Grafietregen vanaf het terrein van Tata Steel en de voorzitter van het Wijkplatform IJmuiden-Zuid Emiel Webbe over de kerstboombrand en de herinrichting van het terrein achter de voormalige KPN locatie en de daarbij behorende parkeerproblematiek.
Politiekcommentator Gertjan Huijbens geeft een toelichting op de vergadering van de IJmondcommissie van dinsdag 22 januari in de raadzaal van het gemeentehuis van Velsen, die grotendeels in het tekenstaat staat van de grafietregen Tata Steel. Verder zal gediscussieerd worden over de IJmondiade samenwerking.

Uur 1:

Uur 2: