NIeuwjaarsbijeenkomst FNV IJmond

NIeuwjaarsbijeenkomst FNV IJmond
foto RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

Lokaal FNV IJmond organiseert een Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 16 januari van 19 tot 21 uur in Zalencentrum Velserduin, Velserduinplein in IJmuiden. Het is dit jaar voor het eerst dat Lokaal FNV IJmond in haar jonge bestaan een nieuwjaarsbijeenkomst organiseert.

Als lokaal FNV-netwerk van vakbond-kaderleden uit de gefuseerde bonden maken wij ons sterk voor de belangenbehartiging richting gemeenten en voor de verbinding van de strijd in de sectoren met die van en in de lokale gemeenschap.

De bijeenkomst staat in het teken van de strijd voor een goed pensioen – een kwestie van fatsoen. Roel Berghuis, FNV-vakbondsbestuurder, Sectorhoofd Vervoer en lid van het landelijke campagneteam voor een goed pensioen, praat u bij over de achtergronden van het klappen van het pensioen akkoord en over inzet van de FNV in de komende periode. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen en om met elkaar van gedachten te wisselen. De zaal is open om 19 uur.