Vermoeden van een hennepkwekerij?

Vermoeden van een hennepkwekerij?
© RTV Seaport / PR

De productie van en handel in drugs in Velsen worden niet getolereerd. Door medewerkers van de Nationale Politie is op 19 december 2018 op het Lage Bos in IJmuiden een hennepkwekerij aangetroffen. Daarom heeft burgemeester Dales vandaag het pand waar de hennepkwekerij is aangetroffen voor twee maanden gesloten op grond van artikel 13b Opiumwet. Dat betekent dat tot en met 14 maart 2019 niemand het pand mag betreden.

“Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van onze inwoners hard nodig. Daarom roep ik alle inwoners van Velsen op om bij de politie te melden als u signalen heeft dat in uw buurt drugs verhandeld worden of een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig zijn”, aldus burgemeester Frank Dales.

Melden kan via de gewone nummers van de politie (0900-8844 of bij spoed 112), maar ook via Meld Misdaad Anoniem ( 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).