Swingend Nieuwjaarsconcert IJH

Swingend Nieuwjaarsconcert IJH
Foto RTV Seaport/PR

In het gemeentehuis van Velsen zal de muziekvereniging IJmuider Harmonie op zondag 13 januari traditioneel het nieuwjaar inluiden met het nieuwjaarsconcert uitgevoerd door de twee swingende orkesten Seabreeze bigband en het IJHmusementsorkest.

Het concert staat onder leiding van de nieuwe dirigent Elivera van Sloten, die klassieke fluit heeft gestudeerd aan het Conservatorium te Tilburg en inmiddels leiding geeft aan vijf muziekverenigingen. Haar motto “LET THE MUSIC PLAY! En dat is te horen in het eerste deel van dit Nieuwjaarsconcert

Bigband-jazz van de bovenste plank, daar draait het om in het 2e deel van het nieuwjaarsconcert bij de Seabreeze Big Band uitgevoerd door zeventien gedreven muzikanten en een fantastische zangeres.

De zaal gáát open om 11.30 uur. Het concert start om 12.00 uur en toegang is gratis. Om de kosten enigszins te dekken wordt bij het verlaten van het concert een collecte gehouden.