Kerstmarathon radio-uitzending bij RTV Seaport

Kerstmarathon radio-uitzending bij RTV Seaport
Foto RTV Seaport/PR

RTV Seaport verzorgt zaterdag 22 december vanuit de studio aan de Gerard Doustraat een live-kerstmarathon-uitzending. Van 12:00 tot 20:00 uur is een doorlopend programma te beluisteren aangevuld met onder andere de door de redactie van RTV Seaport samengestelde Kerst Top 20. Luisteraars zijn gedurende de uitzending van harte welkom in de studio waar ze (opnieuw) kunnen kennis maken met onze radiomakers en met hen te genieten van een mini high tea en glaasje glühwein.

Verder bestaat de mogelijkheid om kerstgroeten/wensen uit te spreken, die live via de radio worden uitgezonden. Dat kan in de studio maar ook telefonisch via: 0255-577922. Of via de e-mail: nieuws@rtvseaport.nl Tijdens de uitzending zijn een aantal gasten uitgenodigd en zijn er diverse optredens

Als klapper op de vuurpijl komen Eline Schmidt en Koen van der Wel terugblikken op de geweldige Grote Kerstshow afgelopen weekend in de Stadsschouwburg Velsen en treden zij samen op met Christa en Rianne Moerdijk.
Kortom een aantrekkelijk programma voor iedereen. Kom zaterdag naar de studio van RTV Seaport aan de Gerard Doustraat 40 in IJmuiden.