Rabobank IJmond partner Tata Steel Chess

Rabobank IJmond partner Tata Steel Chess
Foto RTV Seaport/PR

Rabobank IJmond wordt locatiepartner van het Tata Steel Chess Tournament. Tijdens de eerste week van het schaaktoernooi zal de Rabobank in samenwerking met het Tata Steel Chess Tournament verschillende evenementen organiseren in het Rabobank IJmond Stadion van Telstar, waaronder de schaaksimultaan voor de jeugd en evenementen voor medewerkers en relaties.

De 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats van 11 tot en met 27 januari 2019. In de week van 14 tot en met 20 januari wordt het Rabobank IJmond Stadion veranderd in een echte schaaktempel, met onder meer een schaaktoernooi voor alle basisscholen uit de IJmond en een kennissessie over strategisch denken.

De jeugdsimultaan vindt plaats in het Telstar stadion op woensdag 16 januari 2019. Aanvang: 14.00 uur. Scholen die leerlingen willen aanmelden voor deelname kunnen dat doen door een e-mail te sturen aan: elske.hoving@tatasteeleurope.com.