SO-certificering voor Kennemerland

SO-certificering voor Kennemerland
Brandweer.nl

De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) heeft het internationale kwaliteitscertificaat ISO 9001 2015 behaald. Burgemeester Frank Dales en lid van het dagelijks bestuur van de VRK hebben deze week het certificaat ontvangen uit handen van de heer Sponselee, leadauditor van DNV.

Met het internationale kwaliteitskeurmerk toont de Veiligheidsregio aan dat zij de kwaliteit van haar dienstverlening op het terrein van publieke gezondheid en fysieke veiligheid in de regio goed geborgd heeft. De Veiligheidsregio Kennemerland is de eerste Veiligheidsregio in Nederland die dit kwaliteitskeurmerk behaald heeft en heeft daarmee een primeur.

De certificering geldt voor alle VRK bedrijfsonderdelen, zoals brandweer, GGD, Meldkamers, Ambulancevoorziening Kennemerland en ondersteunende diensten.

Tekst De Jutter/Hofgeest.