Zorgverzekering voor mensen met een minimuminkomen

Zorgverzekering voor mensen met een minimuminkomen
Foto RTV Seaport/PR

Voor mensen die niet veel geld te besteden hebben, kunnen onverwachte ziektekosten een groot probleem zijn. Maar ook als er hoge zorgkosten zijn door een chronische ziekte. Soms vermijden mensen de zorg die ze nodig hebben omdat de kosten te hoog zijn.

Dit is ongewenst. Daarom geeft de gemeente Velsen aan mensen met een laag inkomen een korting op de maandelijkse premie van de zorgverzekering van het Univé gemeentepakket. Deze zorgverzekering is alleen mogelijk voor mensen met een inkomen tot 130% van het minimuminkomen.

Wilt u gebruik maken van deze korting? Dan moet u vóór 1 januari 2019 overstappen naar het Univé gemeentepakket. Dit kan vanaf 15 november 2018. Op de website www.gezondverzekerd.nl kunt u uw huidige verzekering vergelijken met die van het Univé gemeentepakket en u ook direct aanmelden.