Snuffelen in de snuffelwinkel van de O.I.G.

Snuffelen in de snuffelwinkel van de O.I.G.
snuffelmarkt OIG

De snuffelwinkel van de O.I.G. aan de Industrie in IJmuiden is op dit moment één groot feest. De mooiste kerstartikelen staan te pronken en willen dolgraag van eigenaar veranderen. Prachtige glaasjes, kandelaars, lichthuisjes, binnen-en buitenverlichting, kerstboomstandaards, feestelijk servies en ga zo maar door.

Het O.I.G is géén commerciële instelling en heeft daardoor een grote gunfactor. Alle artikelen worden door bewoners van Velsen geschonken en de organisatie wordt louter en alleen gerund door vrijwilligers. De gehele opbrengst van de snuffelhal maar ook die van de kleding komt ten goede voor het invaliden- en ouderenvervoer in de gemeente. U bent van harte welkom, elke woensdagochtend van 9.00-12.00 uur.