Muziekmiddag Cornelis Vreeswijk in Verpleeghuis Velserduin

Muziekmiddag Cornelis Vreeswijk in Verpleeghuis Velserduin
Foto: RTV Seaport/PR

Zondagmiddag 18 november treden in verpleeghuis Velserduin in IJmuiden vanaf 14.45 uur artiesten op die nummers van Cornelis Vreeswijk zingen.

Bij een vorige muzikale bijeenkomst werden het Cornelis Vreeswijk Genootschap blij verrast met de muzikale prestaties en de vertolking van nummers van Cornelis Vreeswijk door het duo “TizNix” uit Beerzerveld. Het Genootschap vond het een sympathieke gedachte dat dit duo vaak optrad voor ouderen. Daarom zijn ze gevraagd om een optreden te verzorgen in verpleeghuis Velserduin in IJmuiden – de geboorteplaats van Cornelis Vreeswijk.

Ze spelen en zingen natuurlijk nummers van Cornelis Vreeswijk, maar hun repertoire is veel uitgebreider en ook eigen composities worden ten gehore gebracht. Ook het CVG-lid en musicus Henk van Kuijk treedt op.

Familieleden van de bewoners en overig publiek zijn welkom.