Mooi bedrag veiling afbeeldingen en opbrengst verkoop kalender

Mooi bedrag veiling afbeeldingen en opbrengst verkoop kalender
Foto RTV Seaport/PR

De veiling van de afbeeldingen van de Velsen kalender die woensdagavond onder leiding van Friso Huizinga in het Rabobank IJmond stadion plaatsvond heeft 2520 euro opgebracht. Dit bedrag aangevuld met de opbrengst van de verkoop van de kalender en aanvullende donaties gaat in zijn geheel naar het hospice De Heideberg in Santpoort-Noord.

Bruids- en portretfotograaf Ed Geels besloot een kalender te maken waarin de bezienswaardigheden in onze gemeente centraal staan. Jeff Folkerts van Uitprinten.nl was direct enthousiast over het plan en verleende belangeloos zijn medewerking aan de productie.

De kalender met foto’s van Velsen is niet uniek, maar de manier waarop fotograaf Ed Geels een aantal bekende plekken in beeld heeft gebracht is dat wel degelijk. Het resultaat is verbluffend. De dertien beelden in de kalender zijn herkenbaar, maar hebben allemaal iets surrealistisch.
De Velsen Kalender is voor 14,95 euro te reserveren en bestellen via www.develsenkalender.nl