Persoonlijker dan ooit! Derek Ogilvie in SpiritualiTijd

Persoonlijker dan ooit! Derek Ogilvie  in SpiritualiTijd
Foto RTV Seaport/PR

Aan de vooravond van zijn theatershow in stadschouwburg Velsen op dinsdag 13 november is Derek Ogilvie maandag 12 november om 21:00 uur te horen in SpiritualiTijd op RTV Seaport. Mark Metselaar praat met Derek Ogilvie over wat hem bezielt en inspireert.

Niet eerder sprak Derek Ogilvie in een radioprogramma zo uitgebreid en open over zijn privéleven. Ook laat hij de luisteraar zijn favoriete muziek horen. Maar liefst negen jaar lang was hij te zien op de Nederlandse televisie (O.a.‘The Ghostwhisperer’) als medium en kinderfluisteraar nadat hij in 2007 zijn debuut maakte met de succesvolle tv-show “Baby’s wil is wet.” Na een succesvolle tour in het voorjaar van zijn jubileumjaar 2018, is Derek momenteel bezig aan zijn ‘Hello Again Tour’ langs 30 theaters door het hele land.