Officiële opening Muziektent Santpoort

Officiële opening Muziektent Santpoort
Foto RTV Seaport/PR

Nadat vandaag en morgen de laatste werkzaamheden worden verricht wordt zaterdag 10 november om precies 16.00 uur de Muziektent op het Broekbergerplein in Santpoort officieel geopend en in gebruik genomen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van het “Aart Aarts Fonds” en veel Santpoorters in vervulling.

Na het overlijden van Aart Aarts in 2013 is door de familie en vrienden het initiatief genomen om het “Aart Aarts Fonds” op te richten. Aart was dertien jaar één van de drijvende krachten achter het dorpsfeest in Santpoort waarvan de kortebaandraverij op de eerste donderdag van augustus het hoogtepunt is.
Doel van dit Fonds was een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven, saamhorigheid en welzijn in Santpoort met als resultaat een muziektent in het hart van het dorp.

Na de officiële opening wordt de muziektent als podium in gebruik genomen en volgen er diverse muzikale optredens.