Open Huis bij KustForm Velsen

Open Huis bij KustForm Velsen
© RTV Seaport / PR

Iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur of die daarmee aan de slag wil kan zondag 4 november tussen 13.00 en 16.00 uur voor het open huis terecht in het gebouw van KunstForm aan het Schoolpad 4 in IJmuiden.

Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, verrast worden, kijken, luisteren en zelfs meedoen. Cursisten geven deze dag demonstraties of gaan aan de slag in het atelier. KunstForm laat de bezoekers proeven van de verschillende lessen in theater, muziek en beeldende vorming.

Volksuniversiteit Velsen is ook aanwezig om te laten zien welke lessen er allemaal gevolgd kunnen worden en er kan deel genomen worden aan 20 minuten durende proeflessen van diverse dansstijlen.
Stichting KunstForm zet zich in voor de ontwikkeling van kunsteducatie binnen Velsen en bieden onderwijs op het hoogste niveau.