Bazaar in de Moerberg

Bazaar in de Moerberg
Foto: Zorgbalans

Op zaterdag 3 november organiseert woonzorglocatie De Moerberg te IJmuiden, weer een bazaar met diverse activiteiten. Van 13.30 tot 17.00 uur staan in en rond het restaurant diverse kraampjes waar van alles te doen is. U vindt er een kleine rommelkraam, draaiend rad, een kraam met nieuwe spullen en één met creatief materiaal om zelf aan de slag te gaan. Ook het Rode Kruis is aanwezig met kaarten, cadeau artikelen en sieraden. Daarnaast kunt u smullen van vele lekkernijen zoals zelf gebakken appeltaart, poffertjes, oud hollands snoepgoed, haring en makreel. Ook bij de loterij kunt u nog een gokje wagen om mooie prijzen te winnen. Het evenement is voor iedereen toegankelijk, bewoners, familie en bekende, buurtbewoners en alle andere belangstellende.  Locatie: woonzorglocatie De Moerberg, Zuiderkruisstraat 74 in IJmuiden.